Evenimentul de multiplicare privind metode de învățare bazate pe cercetarea fundamentală desfăşurată în domeniul de biomecatronică

În cadrul proiectului EMERALD 21-COP-0019, Universitatea Politehnica București (România) în cooperare cu ceilalți parteneri ai consorțiului proiectului EMERALD (provenind din diferite Universități Tehnice Europene (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (România), Universitatea Tehnică din Poznan), (Polonia), Universitatea Agder (Norvegia) și o companie privată (BIZZCOM s.r.o. din Slovacia), organizează în data de 2 septembrie 2022 „Evenimentul de multiplicare privind metode de învățare bazate pe cercetarea fundamentală desfăşurată în domeniul de biomecatronică”.

Evenimentul de multiplicare este organizat și se adresează în principal profesorilor, studenților, cercetătorilor și oamenilor de știință care provin din instituţii universitare din UE și țări non-UE, dar și companiilor private și instituţiilor de cercetare și dezvoltare care activează în domeniul ingineriei și respectiv medical.

Activitățile din cadrul acestui eveniment organizat în regim „gratuit” sunt programate să se desfășoare cu prezență fizică la Universitatea Politehnica București (România) – Biblioteca Centrală UPB, Sala C.2.2 în data de 2 septembrie 2022 între orele 9-14. .

Scopul principal al Evenimentului de multiplicare EMERALD organizat la Universitatea Politehnica din Bucuresti (România)

Scopul principal al acestui eveniment este de a prezenta conceptul principal al proiectului EMERALD, precum și metode de învățare bazate pe cercetarea fundamentală desfăşurată în domeniul de biomecatronică, metode ce au fost cuprinse într-un manual ce cuprinde 8 module (CAD / CAE / printare 3D / Programare asistată de calculator / AR & VR / Bio-mecatronică / Senzori și Electronică / Materiale inteligente) care au fost pregătite de consorțiul proiectului EMERALD în vederea conceperii, dezvoltării, producerii și testării unor sistemelor mecatronice biomimetice pentru persoane cu nevoi speciale (brațe amputate).

Evenimentul organizat urmărește, de asemenea, să creeze cadrul și premisele necesare pentru toți participanții în vederea împărtășirii cunoștințelor și a exemplelor de bună practică, respectiv a experienţei și expertizei necesare pentru realizarea sistemelor biomecatronice pentru persoanele cu nevoi speciale (brațe amputate) folosind metode moderne de fabricație (metode de printare 3D) în cadrul Rețelei Europene EMERALD care va fi concepută în viitor în proiectul EMERALD.

Pentru înscrierea în vederea participării la Evenimentul de multiplicare EMERALD organizat în data de 02.09.2022 la Universitatea Politehnica București (România) este necesar şi suficient să se completeze formularul de participare cu toate datele solicitate în formular nu mai târziu de 30 august 2022.

Pentru detalii suplimentare, nelămuriri sau informații legate de Evenimentul de multiplicare EMERALD sau obiectivele și acțiunile proiectului EMERALD, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Evenimentul de multiplicare EMERALD organizat în data de 02.09.2022 la Universitatea Politehnica București (România)!

Cu deosebită consideraţie, Organizatorii  Evenimentului de multiplicare EMERALD organizat la Universitatea Politehnica Bucureşti (România)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *